Snakke sammen

Snakke med barn

​​​​​​​​​​

 

 Gjenbruk av katalogelement


Snakkemedbarn.no er et digitalt opplæringsprogram om samtaler med barn, spesielt samtaler ved bekymring for om barnet er utsatt for vold eller overgrep.

Nettsiden inneholder en simulering av samtaler med barn og ungdommer hvor du kan velge alternativer i dialogen og øve på å bygge tillit. Selv om de simulerte samtalene tar utgangspunkt i en bekymring for barnet, kan det være fint å øve alene eller sammen med kolleger også for de vanlige samtalene vi har med barn.
For å bli flink til noe må vi øve. Derfor har vi laget simulerte samtaler med barn, så du kan øve på å gjøre det trygt nok for barn å fortelle sin historie til deg. Lær om hva som er viktig å tenke på når et barn kanskje er utsatt for vold eller overgrep.
Du kan øve alene eller sammen med kollegaer. Snakkemedbarn.no krever nettleseren Google Chrome og kan spilles på PC, Mac eller nettbrett. Velg hvem du vil snakke med og følg instruksjonene for å komme i gang.
En samtale kan skape tillit og trygghet, men også det motsatte. Snakkemedbarn.no skal hjelpe deg å ta viktige samtaler med barn du er bekymret for.
Vi har laget 10 ulike avatarer som du kan øve deg på å snakke med.

Les mer og velg hvem du vil snakke med.Her er noen av avatarene du kan øve på å snakke med.

196
Nei
InnholdssideKurs
Snakke sammen