Glemt passord

Registrer deg

om du allerede er registrert.


Endre passord

Informasjon, råd og hjelp i forbindelse med koronaSkriv ut

Som vi tidligere har informert om deltar RVTS Midt i folkehelsedugnaden. Vi gjør nå vårt beste for å begrense smitten av korona-viruset. Alle planlagte undervisningsaktiviteter frem til påske er avlyst. I denne perioden vil heller ikke sentralbordet vårt være betjent og alle ansatte er oppfordret til å bruke hjemmekontor og gjennomføre møter digitalt.

Har du spørsmål om RVTS Midts håndtering av korona, eller lurer på andre ting som har med våre fagområder å gjøre, kan du ta kontakt med en av våre ansatte innenfor arbeidstiden eller sende en mail til rvts@stolav.no. Du kan også kontakte senterleder Bente Espeland.

Digitale ressurser
I samarbeid med øvrige RVTS`er arbeider RVTS Midt med å lage god, konkret informasjon og veiledning til kommuner, kriseteam og ulike former for hjelpepersonell og frivillige. Informasjonsmateriellet vil være lett tilgjengelig digitalt og skal være en hjelp for kommunene og kriseteam å understøtte sin aktivitet og støtte til å ivareta sitt personell. Mer informasjon om dette kommer neste uke.

Søker du informasjon, hjelp og råd i forbindelse med korona kan ressurssidene under være nyttige Noen av disse ligger allerede ute på vår fb-side. Vi oppfordrer deg til å bruke disse som kilde til oppdatert hjelp og informasjon.

Ressurser
Veileder med anbefalinger om ivaretakelse av personer med rus- og psykiske lidelser i kommunene under koronautbruddet (Helsedirektoratet)
Informasjon til helsepersonell og andre offentlige aktører (Helsedirektoratet)
Koronavirus, temaside (Folkehelseinstituttet)
Informasjon til befolkningen (helsenorge.no)
Hvordan kan vi møte barns frykt for koronavirus? (psykologisk.no)
Råd og tips til ulike grupper (NKVTS)
Trenger du noen å snakke med? (Psykologforeningen)
SMART – RVTS-appen for stressmestring
Nettbehandlingsprogram mot søvnvansker og panikkangst (Everymind, nå gratis)
Hvordan snakke med barna om korona (RVTS Sør)
Selvskading og selvmord – veiledende materiell for kommunene om forebygging (Helsedirektoratet)