Ny veilednings workshop – Samtaler med familier i eksil – Familiegjenforeing i eksilSkriv ut

Sted: Seminarrom Nidaros (B101) Schwachsgt 3 (KoRus)
3. oktober kl 10:00 - kl 14:00
Ledige plasser: 10 av 30

RVTS Midt vil i samarbeid med Flyktningehelseteamet i Trondheim Kommune arrangerer veiledningsworkshop knyttet til Veiledningsheftet  «Familiegjenforening i eksil. Forebygging gjennom familiesamtaler»

Dette tenkt som hjelp for å ta metoden i bruk lokalt ved ditt arbeidssted.

Vi inviterer fagpersoner som i sin hjemkommune har arbeidet med samtaler med familier som har fått/skal få familiegjenforening. Du kan ta med annonymiserte caser og problemstillinger som du ønsker å få veiledning/refleksjon rundt. Det vil bli mulighet til å få delt erfaringer og å få innspill for å komme videre med eget arbeid.

Veiledningen vil bli gitt i samarbeid mellom Jorunn Gran, psykologspesialist ved RVTS Midt og fagpersoner ved Flyktningehelseteamet i Trondheim kommune som alle har praktisert denne type samtaler over flere år.

Målgruppe

Målgruppe er fagpersoner innen familievernet og kommunale tjenester som arbeider med familier som lever i eksil som flyktninger.

Det vil bli servert en enkel lunch.

Merk! For nye deltakere, eller for den som ønsker en repetisjon, må du si i fra i kommentarfeltet ved påmelding om du ønsker en kort innføringsforelesning om metoden kl 9-10 samme dag, i forkant av selve workshopen som starter kl 10.00.

Invitasjon i PDF

Seminaret er gratis.

Påmeldingen er utløpt