Glemt passord

Registrer deg

om du allerede er registrert.


Endre passord

Blimedno- en folkehelsekonferanse for og med barn og ungeSkriv ut

Sted: Trondheim, Scandic Lerkendal
18. april kl 9:00 - kl 15:00

RKBU Midt-Norge har gleden av å invitere deg til Blimedno – en folkehelsekonferanse for og med barn og unge.

På denne konferansen vil du få et unikt innblikk i barn og unges meninger og perspektiver om folkehelse. Du vil også få kunnskap om bruk av metoder for å sikre brukermedvirkning av målgruppen barn og unge!

Målet med konferansen er at deltakerne skal få bedre innsikt i barns tanker og meninger om folkehelse, med vekt på fysisk aktivitet, kosthold og psykisk helse. I forkant av konferansen har masterstudenter fra NTNU brukt barnevennlige metoder for å involvere elever fra 6. klassetrinn som medforskere på en heldags workshop. Barna vil selv presentere sine forskningsfunn og masterstudentene vil fortelle om de ulike metodene som ble tatt i bruk for å involvere barna.

Konferansen avsluttes med en paneldebatt hvor barn utfordrer voksne! I panelet sitter barneombud Anne Lindboe, rådmann Morten Wolden, ordfører Kirsti Tømmervold, førsteamanuensis Per Egil Mjaavatn NTNU, folkehelserådgiver John Tore Vik, klinisk ernæringsfysiolog Tove Drilen og en idrettskjendis.

Konferansen åpnes av Stortingsrepresentant Ingvild Kjerkol og det blir et innlegg av Barne- og likestillingsminister Linda Hofstad Helleland.

Konferansier er Klaus Joacim Sonstad.

Påmeldinghttps://goo.gl/forms/yrs91r97sroeB8nA3

Blimedno invitasjon